Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Notiser

Här publiceras löpande notiser om nationella och internationella händelser i Bolognaprocessen. För information om vad som händer vid Göteborgs universitet, se under Bolognaarbetet vid GU i menyn till vänster.

Eurydikenätverket

2008-02-21

Från utbildningsdepartementet har kommit information om Eurydikennätverket för information om utbildning i Europa. I nätverket ingår de 27 EU-länderna samt Norge, Island, Lichtenstein och Turkiet. Nätverkets uppgift är att stödja och utveckla informationsutbyte om utbildningssystem och utbildningspolitik. På nätverkets hemsida hittar man flera olika databaser, t ex Eurybase med beskrivningar av europeiska utbildningssystem och databaser över utbildningstermer.

 Eurydikenätverkets hemsida

 

Bolognaseminarium om den avancerade nivån

2008-02-19

I januari arrangerade den svenska Bolognaexpertgruppen ett seminarium under rubriken "Den avancerade nivån i ett nationellt och ett internationellt perspektiv". På Internationella programkontorets hemsida finns presentationerna för nedladdning.

Dokumentation från seminariet om den avancerade nivån

Sidansvarig: Catharina Langendorf|Sidan uppdaterades: 2010-03-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://bologna.org.gu.se/notiser/
Utskriftsdatum: 2018-12-15