Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Notiser

Här publiceras löpande notiser om nationella och internationella händelser i Bolognaprocessen. För information om vad som händer vid Göteborgs universitet, se under Bolognaarbetet vid GU i menyn till vänster.

Eurydikenätverket

2008-02-21

Från utbildningsdepartementet har kommit information om Eurydikennätverket för information om utbildning i Europa. I nätverket ingår de 27 EU-länderna samt Norge, Island, Lichtenstein och Turkiet. Nätverkets uppgift är att stödja och utveckla informationsutbyte om utbildningssystem och utbildningspolitik. På nätverkets hemsida hittar man flera olika databaser, t ex Eurybase med beskrivningar av europeiska utbildningssystem och databaser över utbildningstermer.

 Eurydikenätverkets hemsida

 

Bolognaseminarium om den avancerade nivån

2008-02-19

I januari arrangerade den svenska Bolognaexpertgruppen ett seminarium under rubriken "Den avancerade nivån i ett nationellt och ett internationellt perspektiv". På Internationella programkontorets hemsida finns presentationerna för nedladdning.

Dokumentation från seminariet om den avancerade nivån

Sidansvarig: Catharina Langendorf|Sidan uppdaterades: 2010-03-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?